Al rijdend over de Europese wegen of zittend voor onze Camper komen er van tijd tot tijd aanpassingsideeën voor ons Camper “voorbij”.


Zo kwam ook het idee op dat diverse kleine onderdelen zoals elektra buitenaansluiting, tankdoppen, koelkast roosters enz die nu een van de hoofdkleur afwijkende kleur hadden eigenlijk veel minder behoorde op te vallen als dat ze nu deden. De oplossing om ze minder op te laten vallen was ze in de kleur van de Camper te spuiten.


Verder ontstond het idee dat de voorzijde van de Camper beter tot zijn recht zou komen indien de gril en de bumper in kleur blauw (de zijkant was altijd al voorzien van blauwe strepen) gespoten zou worden.


Echter niet al het kunststof is evengoed in kleur te spuiten dus was overleg met een bevriende spuiter geboden. Na overleg bleek dat ons idee uitvoerbaar zij het dat her en der wel wat extra voorbereidingen nodig zouden zijn.


En zo geschiede het uiteindelijk dat alle kleine onderdelen die een afwijkende kleur hadden alsmede de gril en bumper voorzien werden van passende kleuren.


Hieronder treft u wat foto’s aan waaruit het verschil duidelijk blijkt.


(klik op de foto's voor een vergroting resp. klik op de knop Start diavoorstelling)

2008

Kleur aanpassing diverse onderdelen

Copyright Twan Schoenmakers © 2009, alle rechten voorbehouden