Na de nodige info uitgewisseld te hebben met Cees Heim van de firma GasOtronic, onze verzekeraar en de RDW, hebben we besloten over te gaan tot de installatie van een LPG injectie systeem op onze OM364A. Na installatie en in geregeling van dit systeem zou onze geblazen (maar niet van een intercooler voorziene) motor desgewenst tot zo’n 30% meer vermogen moeten kunnen leveren (= ± 150PK totaal).


Na een tijd tot tevredenheid rond gereden te hebben met de eerste versie van de regelunit heeft er inmiddels een update plaats gevonden in de vorm van een verbeterde regelunit. Deze nieuwe unit is nauwkeuriger af te stellen.


De geupdate regelunit is geplaatst en ingeregeld door Jeroen Leeuw van “Technischbureau LEKO” uit Eindhoven (06 20 689 229 of technischbureauleko@live.nl). “Technischbureau LEKO” in inmiddels ook de leverancier voor de Nederlandse markt van het GasOtronic systeem voor de oudere niet computer gestuurde motoren.


Met de nieuwe regelunit hebben we inmiddels al weer vele tevreden KM’s gereden. De unit functioneert naar volle tevredenheid tevredenheid.


(klik op de foto's voor een vergroting resp. klik op de knop Start diavoorstelling)

2006 Gasotronic LPG injectie

Copyright Twan Schoenmakers © 2009, alle rechten voorbehouden